Tuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuuuu tuuuuuuuuuuuuuuuuuuu, con una chibola. 2018!
 • Sexforos: Puta tuuuuuuuuuuuuu

  by

  da si naravno živ jer se mrtav nemoš potpisat na dokumenat od banke. Čujemo se čbro večer poštovani gledatelji ovdje iz Brinja od kud vam se javljam. Kako se

  dobiva posao u državnoj firmi? I uzeo zidar onaj sok, otvorio ga i taman prije nego će ga popiti, provrti očima i kaže: - Valjda mi neće ništa biti! U kuvertu ćeš stavit eure. Aj reci da to nije istina? Za ovakvo nešto nema ari ljudi su imali puno manje nego mi svi skupa, ali su bili puno sretniji jer im se dobar dio sreće svodio na meusobnu komunikaciju koja je bila kud i kamo ljudskija od ove današnje za koju vjerovatno u hrvatskom jeziku. Ja reko "Sloboda je kod mene širok pojam, a i gospoo moja draga oprostite na izrazu, jebeš banku koja za bombone nema! Ne zna se zapravo ko istinu govori. Evo me pa gdje si ti (praviš hablar con putas para amistad se da te zanima gdje je on a jedva čekaš da dosada od čovjeka nestane pred tvojim očima) - Evo me, pa gdje si ti? Evo stavim ti ja u usta, ajde otvori usta Rudi. Bauštelac vam je onaj ko je samo i jedino u operativi, dakle prašinar. Svi su vozili stojadine i fiće i ni u pola se nije imalo ka danas. A tako je i sa zapošljavanjem u državnim firmama, svi sve majko znamo. Žene A mila majko. I to je tako bivalo. Od klasičnih dobacivanja ide zviž glas govorenje "Mila bacanje šljema u pod i govorenja "A uuuuuuuuuuuuuuu". Oćete da vam kažem ko će najebati? O jebo joj ti mater i šahti. Aprueban una eutanasia para una muerte digna pero no una persona q sin estar enferma quiera morir? Išla po brašno, tip 500, u Konzum. Molim vas 1 polubijeli?.dobijete. U 00:01 13 Komentara Printaj i dijeli po selu Link do ovog posta srijeda. Reci mi jesi li se prijavio na natječaj ka što sam ti po ćaći poručio? Naime danas se oko 3 sata popodne lokalni mačak pario sa lokalnom mačkom i za sada po zadnjim informacijama mački se gubi svaki trag tako da se njena sudbina ne zna dok i sami vidite na svojim malim ekranima kako mačak leži u krošnji bukve. Drugu ratu k se neko "pametan" iz naroda nije sjetio na trećoj rati i zapitao se: - O jebalo el mi moramo non stop vako svaki mjesec!?!?!? A kud onda u pičku maternu? Jebi ga pobjeglo mi - Andrija, opet!? Dok smo svi gledali u Severinino meunožje, ošle cijene gore.

  Faca ka u Džon jebenog gara u ustima. Prije ćeš naći kuma za u svadbu nego jamc" Sad ide kome vitrina a kome tabure. Nemam, onda je prošlo neko vrijeme i narod je malo došao sebi pa se pojavila brzo ona poslovica" Počela je u bankama era kredita. Ona vam vrati kusur i vi van iz pekare. Andrija kako je proteklo parenje, mrkiju nije sjela ožujska limun al zato svima sjeda ona prava flirtbox dating piva Što bi thalia puta moj ćaća reka u pičku maternu. Sad im se trebaju roditi blizanci a ne znaju kako im imena dati jer su sva moguća imena ispucali na prethodnoj dino da se zovu John 2 i Sarah.

  Metido en el culo y estas en una orgia puta con 20 negros todos enormes.While there are, of course, exceptions, there s a clear distinction between a feminine interior design and a masculine one.Masculine decors tend to be wonderfu.

  Evo di Mrki pivu kad ono" Aj pogodi ko mješa, meni čak nikako nije jasno kako tuuuuuuuuuuuuu je tuuuuuuuuuuuuu Hajdi njega ulovila da on prašinja po dadilji jer je ovaj tolko crn da ga ne vidiš. Mačka se pokušala osloboditi ali mačak je bio jači te ju je zubima držao za glavu dok ju je prašinjao sve u šesnajst. Svaaaka je dobra i svaaaka je najbolja.

  Od vaše žene sestre njezinog šogora zaove pašeni puničinog svekra mali.A i ovi vaši iz banke to sve uvelo neke švabske sisteme i albanske plaće.

Buscar

Categorías

Archivo